Vaaau, Melani Mekicar ima zdaj TAKO barvo las, kaj pravite, ji pristoji? To pa je sprememba!

14. 11. 2022
Deli
Vaaau, Melani Mekicar ima zdaj TAKO barvo las, kaj pravite, ji pristoji? To pa je sprememba! (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Prikupna voditeljica je svojim sledilcem pokazala, kako je videti sedaj.

Melani Mekicar je doslej imela svetle, dolge lase, a zdaj se je odločila za spremembo, ki je marsikoga presenetila. Izbrala je barvo, za katero so se to jesen odločile številne dame, saj je res v trendu in vsekakor v skladu z letnim času - postala je rdečelaska!

Ste vedeli, da ima Anamaria Goltes mlajšo sestro? Podobnost je nesporna, mlada dama je nadvse simpatična! (imamo slike)

Odločila se je za diskreten odtenek, ki mu je prilagodila tudi make-up: ta je nekoliko temnejši, oči si je obrobila s sivkasto barvico, šminka pa je v barvi kože. Morda na prvi pogled deluje nekoliko resnejše, a to je še vedno Melani, taka, kot jo poznajo njeni zvesti gledalci.

"Rdečelaske se bolj zabavajo," je ob lepih prizorih malce nagajivo napisala voditeljica, in verjamemo, da to (vsaj v njenem primeru) še kako drži. Je med tistimi ženskami, ki znajo iz vsakega trenutka potegniti samo najboljše, to pa se ji tudi pozna navzven. Vedno je nasmejana in dobro razpoložena, njena dobra volja pa je kar nalezljiva. Ne skriva dejstva, da se rada smeje, a to ne pomeni, da ni resna. Ko gre za delo, na plan pride njena predanost in odgovornost, tako do sebe kot do drugih.

V uredništvu smo nad njenim modnim videzom navdušeni, tako kot njeni sledilci, ki so jo zasuli s številnimi - še kako zasluženimi - komplimenti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu