Vaaau, naša pevka pokazala svoje kuharske veščine: TAKO koristno je uporabila ostanke testa, to je odlična ideja!

Vaaau, naša pevka pokazala svoje kuharske veščine: TAKO koristno je uporabila ostanke testa, to je odlična ideja! (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2022

Žal je še vedno tako, da preveč hrane zavržemo. A tukaj je super zamisel, kako je mogoče uporabiti ostanke testa - po receptu Saše Lendero, ki je to res domiselno naredila.

Saša rada malce "pocrklja" svoje najbližje z odlično hrano. A tu pa tam se ji zgodi, da nekaj hrane tudi ostane. Ker spada med tiste ljudi, ki res noče zavreči ostankov, je pokazala, kaj je naredila tokrat.

Tako lepooo hčerko ima Milena Zupančič in mi smo čisto osupniliii

"Pred štirimi dnevi sem zamesila testo za kruh. Prvi dan sem iz enega dela naredila fokačo, potem je testo romalo v hladilnik. Drugi dan sem naredila pico. Tretji dan ničesar, ker me ni bilo doma. Danes pa sem zadnji ostanek potlačila v tanke palačinkice, ki sem jih popekla na ponvi. Na eno stran sem na pečene naribala parmezan, namlela nekaj debele soli in to stran ponovno popekla, da se je sir strdil v hrustljavo skorjico," je zapisala ob prizorih, ob katerih se nam lahko samo pocedijo sline.

Lea Sirk s spremenjenim videzom, bi jo sploh prepoznali? Ja, pričeska ima RES velik vpliv, kako vam je všeč?

Dodala je, da je bil rezultat za prste polizat in je navdušil tudi njeno hčerko Ario, za katero pravi, da jo je v tem obdobju s hrano res težko navdušiti.Če vam kdaj ostane kaj odvečnega testa, si zagotovo lahko pomagate z idejami, ki jih je Saša delila s svojimi sledilci in jih čisto navdušila - tako kot nas, priznamo! Očitno ni samo odlična pevka, temveč še iznajdljiva gospodinja.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)