Vaaau, poglejte tole, v taki hiši bo Darja Gajšek živela s svojo družinico, čudovita je!

24. 12. 2021
Deli
Vaaau, poglejte tole, v taki hiši bo Darja Gajšek živela s svojo družinico, čudovita je! (foto: mediaspeed.net)
mediaspeed.net

Naša priljubljena pevka in voditeljica se je skupaj s soprogom lotila zahtevnega projekta, ki terja veliko potrpežljivosti pa tudi urejanja vse potrebne dokumentacije.

Darja Gajšek in njen soprog Alen Janković sta že pred časom od njegovih staršev podedovala hišo. Sklenila sta, da jo bosta uredila v svoj sanjski dom. A hiša je bila v surovem stanju in vedela sta, da je pred njima zahteven zalogaj.

O, vaaau! Mojca Mavec se je poslovila od svojih ikoničnih rdečih las, zdaj so take barve. Ji pristoji?

Pridobila sta vsa potrebna dovoljenja in gradbeno dokumentacijo, zdaj pa zidava že na veliko poteka, kot je pokazala Darja na družbenem omrežju. Objavila je posnetek, s katerega je razvidno, da nastaja čudovita družinska hiša, ki jo bo njena družina napolnila z ljubeznijo.

"Tako pa mi uživamo v gradnji našega doma. Gradnja hiše je zelo zahteven projekt. Ampak veliko lažje je, ko veš, da je dom tam, kjer je tvoje srce," je ob posnetku iskreno zapisala Darja in navdušila svoje sledilce. Ti so se z njo strinjali, saj imajo številni že svoje izkušnje z obnovo, urejanjem ali gradnjo doma, ter ji zaželeli vso srečo. Tudi v našem uredništvu ji želimo, da bi čim prej uredila svoj dom in ga pozneje morda tudi pokazala svojim oboževalcem.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DARJA GAJŠEK (@darja_gajsek)