Vaaau, takega jeklenega lepotca bo odslej imela v garaži Saša Lendero, marsikdo ji zavida, ona pa je navdušena!

Saša Lendero (foto: Foto: Nina Znidersic) Foto: Nina Znidersic
30. 11. 2022

"Nikoli nisem bila med tistimi, ki se na družabnih omrežjih hvalijo z avtomobili ali z drugimi stvarmi," je skromno zapisala pevka

Saša Lendero zagotovo ima veliko razlogov za veselje: svoje zdravje, čudovito družino in predvsem - svoj duševni mir. Res je, da nikoli ni bila materialistka, kar tisti, ki jo dobro poznajo, res vedo. Pogosto s svojimi zapisi na družbenih omrežjih opozori, da življenje ni vedno lepo in pošteno do vseh - tudi ob tej priložnosti, ob prevzemu novega avta, ki bo zdaj v njeni garaži, je opozorila na nekaj dejstev.

Vaau, Renata Bohinc pokazala hudooo nevaren dekolte, skoraj bi pokazala preveč (pod srajčko ne nosi čisto NIČ!)

"Imetje je poleg trdega dela lahko tudi stvar trenutka, stvar okoliščin in včasih sreče. Zelo dobro se zavedam, da v življenju za večino od nas pridejo obdobja, ko nimamo... včasih nimamo stvari, včasih nimamo varnosti, včasih nimamo ljubezni in včasih nam zmanjka celo upanja, smeha in vere v prihodnost. Verjetno je vse to potrebno, da znamo biti hvaležni, ko karkoli od tega pride v naša življenja. In v tem trenutku sem hvaležna! Za veliko zaupanje! ❤️Postala sem ambasadorka @acsubelj in naslednje leto bom vozila njihovega hibridnega lepotca Hyundai Tucson," je ponosno napisala Saša.

Dodala je, da ji njihovo zaupanje veliko pomeni. "Pred skoraj štiridesetimi leti je moj oči tja vozil našega takratnega Sunbeam-a. Nihče drug ni znal pozdraviti njegovega neprijetnega "klenkanja" na višjih obratih. Ata Šubelj pa je prisluhnil motorju, si vzel čas in našel rešitev. Ko sem očiju povedala, čigav avto bom vozila, je bil resnično vesel. Rekel mi je: "Saši, to so zelo delovni in pošteni ljudje. Vedno sem o njih in njihovemu delu slišal samo dobro. Bodi vredna njihovega zaupanja, saj so oni vredni tvojega!"

Dodala je še, da bo odpeljala prvi krog s svojim novim gentlemanom. In očitno se zdi, da je šlo za simpatijo na prvi pogled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saša Lendero (@sasa_lendero)