Vaaau, takšna lepotica je hčerka voditelja Boštjana Romiha, mladenka se že preizkuša na odrih

14. 4. 2022
Deli
Boštjan ne skriva, da je ena najbolj rednih gledalk Ambientov prav njegova žena Lara, ki je priznana arhitektka. Po vsaki oddaji z veseljem pokomentirata prispevke. (foto: Mateja Jurdovič Potočnik)
Mateja Jurdovič Potočnik

Očitno hodi po očetovih stopinjah ...

Priljubljeni voditelj Boštjan Romih nikoli ni skrival dejstva, da je izjemno ponosen na svoje otroke, ki jih imata s soprogo Laro: na hčerki Roso in Lilo ter sina Dana. Rosa, ki je zdaj najstnica, odrašča v čudovito lepotico, ki se že preizkuša v igralski vlogi.

Sodelovala je v predstavi z naslovom Svoje usode krojači, precej aktivna pa je tudi na Instagramu, kjer objavlja utrinke iz svojega vsakdana. Malce smo pobrskali po njenem profilu in odkrili prizore, ki preprosto očarajo. Na njih je Rosa, fotografirana od blizu. Videti je, da je pred fotoobjektivom nadvse sproščena in vsekakor je res fotogenično ter postavno dekle.

Nam se zdi, da je malce le podobna svojemu očetu in v vsakem primeru se je izkazalo, da jabolko ne pade daleč stran od drevesa. Tako kot Boštjan tudi Rosa rada nastopa in zagotovo bomo zanjo v prihodnosti še slišali - če se le odloči za podobno pot, kot jo je ubral njen oče, ki ji bo vedno stal ob strani, tako kot njenemu bratu in sestri. Ko gre za nastopanje, je Boštjan vsekakor pravi naslov, na katerega se lahko Rosa vedno obrne in povpraša za kakšen nasvet.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosa Angela :)) (@rosaa.romihh)