Vaau, Hajdi Korošec v tigrastih kopalkah pokazala svojo popolno postavo in vitke noge brez trohice maščobe

Vaau, Hajdi Korošec v tigrastih kopalkah pokazala svojo popolno postavo in vitke noge brez trohice maščobe (foto: Igor Zaplatil) Igor Zaplatil
19. 7. 2022

Nekdanja otroška pevska zvezdnica je dama pa pol!

Hajdi Korošec Jazbinšek je zdaj uspešna podjetnica in mamica dveh fantkov, a njena postava je taka, da bi ji jo lahko zavidala precej mlajša dekleta. To še posebej pride do izraza poleti, ko skoči v kopalke in se odpravi na dopust.

To so najlepše kopalke, ki smo jih do zdaj videli pri Lili Žagar

Hajdi je - tako kot njeni ostali družinski člani - navdušena popotnica in naravnost zaljubljena v morje. Trenutno se, če gre sklepati po njeni objavi na Instagramu, mudi na rajskih Maldivih. Objavila je namreč posnetek, na katerem jo lahko občudujemo v dvodelnih kopalkah.

Spodnji del je nadvse moden, ima visok pas, kar še poudari njen ploski trebušček, pa tudi živalski potisk je nadvse zanimiv. V taki opravi se je zavrtela pred objektivom, ob tem pa je zagotovo zavrtela še kakšno glavo. S to objavo je takoj požela številne všečke svojih sledilcev, ki niso skoparili s komplimenti glede njenega videza in postave. Hajdi je ena od tistih znanih Slovenk, ki se zaveda pomembnosti zdrave prehrane in rednega gibanja. No, to pa tam se tudi pregreši, a vse odvečne kalorije kar hitro "pokuri."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hajdi Korošec Jazbinšek (@hajdi_kj)