Iris Mulej tako dolgih las še ni imela, segajo ji čez zadnjico, samo poglejte ta čudovit prizor!

Iris Mulej tako dolgih las še ni imela, segajo ji čez zadnjico, samo poglejte ta čudovit prizor! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
30. 6. 2022

Naša nekdanja manekenka, zdaj pa uspešna vplivnica in podjetnica, je s prizorom, ki ga je pokazala sledilcem, marsikoga pustila brez besed.

Iris Mulej skozi leta svoje pričeske ni kaj dosti spreminjala. Vedno je bila ponosna na svoje goste, temne lase. Ti so vedno bili nekoliko daljši, a tako dolgih, kot so sedaj, verjetno ni imela še nikoli (no, morda v otroštvu ali v najstniških letih).

Jana Morelj pokazala svojo lepo hčerko in njeni lasje vas bodo osupnili

Pred objektiv se je postavila tako, da je čudovit slap dolgih las v prvem planu. Segajo ji čez zadnjico. Videti so zdravi, bleščeči in lepo negovani - in take bi rada imela marsikatera dama.

Razkrila je še, kateri preparat uporablja pri negi svojih las: " 𝘐𝘯𝘩𝘢𝘭𝘦, 𝘦𝘹𝘩𝘢𝘭𝘦, 𝘸𝘢𝘴𝘩 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘩𝘢𝘪𝘳 𝘸𝘪𝘵𝘩 @watermansslovenija 𝘢𝘯𝘥 𝘨𝘳𝘰𝘸 𝘪𝘵 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘺𝘰𝘶𝘳 𝘣𝘶𝘮 🍑🙈😅 Ok, mal heca… ampak z redno uporabo @watermansslovenija šampona in balzama vam bodo lasje res hitreje rastli, formula in sestavine pa pomagajo tudi proti izpadanju las in plešavosti, medtem ko vaše lase ojačajo in zgostijo."

Očitno se je pri njej ta kombinacija obnesla. No, kot smo si različni ljudje, so si različni tudi naši lasje. Pomembno je, da vsak zase najde take kozmetične izdelke za nego las, ki so mu pisani na kožo. Takrat je tudi njihov videz optimalen.