Vaau, Marjetka in Raay sta bila 5 let v skrivni zvezi zaradi TEGA razloga, ste to vedeli?

Vaau, Marjetka in Raay sta bila 5 let v skrivni zvezi zaradi TEGA razloga, ste to vedeli? (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
27. 1. 2022

Te zgodbe zagotovo še marsikdo ne pozna.

Marjetka Vovk in njen Raay sta že vrsto let znani par na slovenski estradni sceni. Oba sta spoštovana ustvarjalca, ki imata veliko oboževalcev. Tudi njuna zveza je res polna ljubezni in razumevanja.

Pred časom utrinke iz svojega življenja delila tudi z novinarko naše medijske hiše in spregovorila o začetkih njune zveze. Ste vedeli, da sta kar pet let pred javnostjo skrivala, da sta parček?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

Tukaj je Marjetkin odgovor na vprašanje, zakaj sta se tako odločila: "Razmerja nisva nikoli skrivala pred prijatelji, samo medijem nisva izdala te informacije. Vedno sva funkcionirala kot vsak običajen par, hodila skupaj na izlete, na morje, če naju je kak novinar vprašal, ali sva skupaj, pa sva suvereno odgovorila, da nisva (smeh)."

No, skrivanje se je končalo s spremembo Facebook statusa na Marjetkinem profilu, ko je glasbenica objavila, da je zaročena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic) on

Marjetka in Raay sta se sicer poročila leta 2010, skupaj pa sta kar od 18. leta starosti, zato ne preseneča, da je tudi njuna zveza doživela težke trenutke.

"Skupaj sva od 18. leta, ko sva se spoznala na akademiji. Res sva imela manjšo krizo v sedmem letu zveze in se takrat odločila raziti. Narazen sva bila natanko teden dni, nakar sva ugotovila, da se preveč pogrešava, zato sva kaj hitro spet prišla skupaj.

Nato pa so stvari tekle tako, kot morajo, in enako je še danes. Mislim, da sva na dobri poti, saj si oba želiva, da bi ta zveza trajala večno. Za to pa bova prizadevala tudi v prihodnje, seveda pa nikoli ne veš, kaj ti življenje prinese," je še povedala Marjetka.

Fotografije: Helena Kermelj

Preberite več na Cosmopolitan.si