Vaau, Renata Bohinc pokazala hudooo nevaren dekolte, skoraj bi pokazala preveč (pod srajčko ne nosi čisto NIČ!)

Vaau, Renata Bohinc pokazala hudooo nevaren dekolte, skoraj bi pokazala preveč (pod srajčko ne nosi čisto NIČ!) (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
29. 11. 2022

V zadnjem času (spet) navdušuje kot fotomodel, tako kot v mladih letih. A tokrat je njena zrela lepota tista, ki čisto očara.

Renata Bohinc ima veliko življenjskih izkušenj - tudi precej težkih in takih, ki bi marsikoga zlomile, a nje niso. Še več: dale so ji nov zagon, ki ga je znala obrniti v svoj prid. Z nekdanjim soprogom Primožem Peterko imata tri otroke, ki zdaj že počasi stopajo v svet odraslosti, starša pa jim ves čas stojita ob strani.

Ste vedeli, kaj v svoji garaži skriva Denis Avdić?! Ta jekleni konjiček vas bo čisto SEZUL, zeloo težko ga je dobil (z razlogom)

No, Renata zdaj ima nekaj časa za svoje strasti in veselja, ki jim lahko posveti svojo pozornost. Rada pozira pred fotoobjektivi in je res prava paša za oči. V zadnjem času je večkrat razveselila svoje sledilce v malce bolj seksi preobleki, a tokrat je res presegla samo sebe. Pred fotoobjektiv se je postavila v diskretno razpeti srajčki, ki jo je zavezala v pasu, in videti je, da pod njo ne nosi čisto nič! Nekaj odpetih gumbkov na dekolteju pa dodatno poudari njeno oprsje, ki je tudi po treh porodih čvrsto in napeto.

Vaaau, ste videli, kam je šla Jana Morelj in KOGA je odpeljala s sabo? To je zagotovo bil cel žur!

Zagotovo se marsikatera dama sprašuje, le kakšna je njena skrivnost - uspeva ji ohranjati mladostno iskrico v očeh in čudovito postavo z napeto in lepo kožo. No, vedno je rada športala, in tako je tudi zdaj, tako da se ji odvečni kilogrami ne nabirajo. Prav tako zna lepo poskrbeti zase s pravilno prehrano in nego kože, tako da je rezultat nadvse všečen (in osupljiv).

Ob sliki je v angleščini zapisala besede, katerih se sama očitno res drži: "Sanjaj, ustvarjaj in ljubi življenje." Če počnemo to, smo zagotovo na dobri poti, kajne?

 
 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Renata Bohinc (@bohincrenata)