Vabljeni na večerjo z Janom Plestenjakom

Romantično druženje s pevcem (foto: revija Nova) revija Nova
Vir: Nova
15. 4. 2014

Kralj slovenske glasbene scene je rad dobrodelen. Tako bo tudi na velikonočnem koncertu 20. aprila v Festivalni dvorani Bled.

Koncert namreč organizira Drsalni klub Bled, izkupiček pa bo namenjen kritju stroškov ledu in trenerjev (led je namreč zelo drag). Cena vstopnic v predprodaji je 18 evrov, dobite pa jih na prodajnem mestu Turističnega društva Bleda.

Sicer pa vas v novi številki revije Nova čaka nagradna igra! Tri bralke boste lahko prebile poseben večer v družbi Janovega glasu, nato pa se še v živo prepuščale dobrotam in Janovemu nepoboljšljivemu šarmu.

Posebnega doživetja pa ne bo kar tako konec, saj bodo druženje z Janom nadaljevale v romantični Vili Istra na Bledu. Vila Istra je tik ob Blejskem jezeru in ponuja edinstven razgled na jezero, otok in Triglav.

Vila Bled

Ne le da slovijo po vrhunski kulinariki, razkošno urejene in dobro osvetljene sobe so opremljene z edinstvenim pohištvom, na vrtu pa najdete majhen paviljon. Več kot primerno torej za romantično druženje s pevcem, ki tudi nadvse ljubi romantiko in lepo okolje.

Značke: Jan Plestenjak