Valentina in Luka: "Vojvodinska gurmana"

Vir: Story
23. 6. 2013

Valentina in Luka sta bila povabljena na regijsko konferenco Food Talk, ki je potekala v Novem Sadu.

Bila sta predstavnika voditeljev oddaj o kulinariki in sta v eminentni družbi najpopularnejših blogerjev o hrani (med njimi tudi Boštjan Napotnik Napo), strokovnjakov o vinu (med njimi predstavnik slovenske kleti Dveri Pax) in najuspešnejših vodij restavracij izvrstno predstavljala našo državo.

"Luka je sicer v Beogradu že bil, ampak pred leti. Vojvodina pa mu je dala navdih, da bo zdaj do konca prebral knjigo Claudia Magrisa Donava, ki jo bo zdaj še toliko bolje razumel," pove lepša polovica zakonskega para, ki je kuhinjo s sproščenim načinom ustvarjanja družinskih obrokov približal številnim Slovencem.

Med posebnimi gosti je bil tudi Oliver Mlakar, ki mu je skupaj s priznanim chefom Stevom Karapandžo uspelo ustvariti številne oddaje, polne slastnih dobrot.

Da pa je srečanje ostalo vsem udeležencem konference v nepozabnem spominu, so organizatorji povabili še Đorđa Balaševića, ki je z vrhunskim stand upom opisoval svoje otroške spomine na gastronomijo svoje mame in babice ter še enkrat dokazal, da je izvrsten zabavljač tudi, kadar ne poje.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 26/2013

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story Story 26/2013

Story Story 26/2013, od 19. 06. 2013