Valentinovo po zvezdniško

13. 2. 2015

Uredništvo revije Lea je povprašalo nekaj znanih obrazov o njihovih navadah za valentinovo.

Takole se jim povedali ...

Tim Kores - Kori

Za valentinovo navadno nisem načrtoval nič posebnega. Mislim, da sem boljšo polovico znal presenetiti kadarkoli, za valentinovo pa sem se seveda spomnil na kakšno pozornost. Zakaj pa ne, saj nikomur ne škodi. (smeh)

Jure Štekar

Obletnic, valentinovega in podobnih praznikov z Nino ne praznujeva. Recimo, da si na valentinovo privoščiva kakšno večerjo in kozarec dobrega vina, to je pa tudi vse.

Anja Jenko

Za valentinovo nimam nobenih navad, saj sem večino valentinovih praznikov preživela kot samsko dekle. Zadnjih nekaj let sem jih preživela z najboljšo prijateljico, z vinom v eni in čokolado (ki ni v obliki srčka) v drugi roki, v iskanju primernih 'forever alone' citatov in obljubljanjem, da se bova poročili, če do 30. leta ne najdeva moža. No, letos bom že drugo valentinovo preživela s svojim fantom, s katerim si ljubezen izkazujeva vse leto, in valentinovo ni nič drugega kot izgovor, da se spomnim, kako zelo si želim tisto drago Jure Štekar uro, ki sem jo zadnjič videla v izložbi.

Sara Savnik

Posebnih navad za ta dan nimam, tudi ne dam veliko na ta 'praznik', ker se mi zdi preveč skomercializiran. Žalostno se mi zdi, da se partner nate spomni na ta dan in ti prinese rdeč cvet le zato, ker se to spodobi. Sama rada svojega fanta presenetim kar tako nenapovedano in enako on mene.

Značke: valentinovo

Priporočamo