Valerija Jamnik je zaradi šova ob službo

Valerija Jamnik je zaradi šova ob službo (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
3. 11. 2017

Valerija je že na začetku šova dobila pogoj, da v treh tednih izgubi 8 kilogramov, če želi vstopiti v hišo The Biggest Loser Slovenija. Na žalost ji to ni uspelo doseči.

Na začetku je bila zelo motivirana, ko pa je bila postavljena pred dejstvo, da mora izgubiti 8 kilogramov v treh tednih, če sploh želi vstopiti v hišo, je motivacijo izgubila. Zaradi želje, da bi šla v šov, je pustila službo. Ne da bi sploh vstopila v hišo The Biggest Loser Slovenija, je zdaj ostala brez službe in posledično brez dohodka.

Pri prejšnjem delodajalcu je bila zaposlena za določen čas in upala je, da bo zaposlitev dobila nazaj, ko se bo vrnila iz šova. Delodajalec ji je ob odpovedi dejal, da se bo načeloma lahko vrnila na delo, če bo takrat še potreba po delavcih. "Nisem pričakovala, da bom takoj izpadla." Ker ji je med 'pogojnim hujšanjem' padla odpornost, je zbolela, ostala brez glasu in bila omotična. Ko se je želela doma oprhati, se ji je zavrtelo in je padla, pri tem pa si poškodovala kolenski sklep in dobila mavec. Ob vsem tem pa jo tarejo še skrbi zaradi njenega dedka, ki je zaradi bakterijske okužbe v bolnišnici. Ko ima hudič mlade, jih ima resnično veliko in gospa Valerija Jamnik je to spoznala na zelo krut način.

Trenutno Valerija išče zaposlitev, saj je brez službe in brez dohodka v resnično nezavidljivem položaju. Ima več kot 20-letne izkušnje v projektivnem biroju, kjer je risala načrte za mostove, podvoze, nadvoze ... Morda se bo zdaj našel kdo in razočarani Valeriji ponudil zaposlitev, ki bi ji v tem času resnično prišla prav.

Foto: Planet TV

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri