Valerija Verhovnik je rešila eno od velikih kmetij

Vir: Nova
20. 10. 2013

Tekmovalka resničnostnega šova Kmetija išče lastnika Valerija Verhovnik je ena od redkih tekmovalk, ki imajo po šovu kaj pokazati. 

Jezična, a nadvse delavna ženska je uresničila svoje sanje s tem, ko se je pred leti podala v osrčje Tolmina ter od popolnega propadanja s polno mero dobrih rok pomoči rešila eno od velikih kmetij.

"Imam polne roke dela. Težko sem pri miru. Sicer pa je bila sezona v znamenju pridelave in prodaje ekološke zelenjave, zdaj pa že mineva čas jurčkov," nam je razkrila Vale ter nadaljevala:

"Pred časom se je na kmetijo preselila prijateljica Nives in pripeljala še pet konjev in dva psa – avstralska kelpija, tako da naslednje leto začnemo s konjeništvom. Kaj naj rečem, vsaka nadgradnja me obogati in mi da polno mero delavnega elana za naslednje izzive.

Pred časom so me prvič obiskali tudi nekateri sotekmovalci iz šova Kmetija išče lastnika, ki so bili seveda popolnoma presenečeni nad preobratom, ki sem ga ob pomoči številnih pridnih rok dosegla, da sem kmetijo postavila na noge. Razkrijem pa lahko tudi, da sem se odločila za prodajo stanovanja v Ankaranu, ker si bom začela renovirati hiško pri Medvedu."