Valerija Verhovnik: Terorizem ji ne pride do živega!

2. 5. 2016

Valerijo širna Slovenija pozna iz šova Kmetija išče lastnika in je svoje medijsko srce že pred leti našla na kmetiji Gačnik v osrčju Tolmina. Poimenovala jo je Naš Raj in tam nadvse uživa.

Vale je našla svojo srečo in svobodo v naravi, kjer je delavna od zgodnjih jutranjih ur pa vse do večera. Ob vseh obveznostih je tudi pridna kuharica, ki kulinarično v družbi razvaja številne obiskovalce kmetije. In kako se pripravlja na turistično sezono, ki je pred vrati?

"Intenzivno se pripravljamo nanjo, zato bom pred koncem aprila, ko odpremo vrata naše kmetije za turiste, pobegnila za pet dni na dopust v moje najljubše mesto Bruselj," pove Valerija in nadaljuje: "Nekateri se sicer zgražajo, kako si, po vseh napadih, upam tja, ampak tudi v Sloveniji me birokracija dnevno napada, pa si še vedno upam živeti in delati na kmetiji. V Bruselj grem k prijateljici, ki tam živi, na koncert najljubšega glasbenika Arnota in pa na obisk k dvema družinama, ki sta lani dopustovali pri nas in smo postali prijatelji."

Alojz Petrovčič