Vanesa Mesarec - Neska iz šova The Biggest Loser Slovenija nadaljuje hujšanje

Vanesa s hujšanjem nadaljuje! (foto: Pop Tv) Pop Tv
6. 12. 2017

Po odhodu iz hiše The biggest loser Slovenija si je Neska zadala cilj, da izgubi do finalne oddaje še dodatnih 10 kg odvečne telesne teže.

Fotografije (prej & potem) ne lažejo!
Spremembe so jasno vidne!

Ob strani ji stoji prijateljica Sara

Naj spomnimo, da je Vanesa ob vstopu v šov imela 113 kg, ob odhodu iz hiše The biggest loser Slovenija, je njena teža znašala 100,2 kg. Od odhoda iz hiše, je z vadbo in ustrezno prehrano nadaljevala doma.

»Na začetku se mi je pridružilo kar nekaj prijateljic, ki so na žalost kmalu odnehale«

Prijateljice so odnehale, Vanesa pa ni vrgla puške v koruzo, saj se je odločila, da bo vztrajala in dosegla svoj zadani cilj, izgubo 10 kg do finalne oddaje. Za dosego rezultatov je prepuščena bolj kot ne sama sebi.»Ob strani mi še vedno stojita ati in Sara.« Sara je Vanesina dolgoletna prijateljica, ki ji že vseskozi stoji ob strani, z njo tudi vadi ter tudi sama ob tem uspešno izgublja odvečne kilograme. »Sara je tudi močnejše postave in s prijateljsko motivacijo izgubljava obe odvečne kilograme, kar je super. Sara je do sedaj izgubila že 4 kg.«

Fotografije povedo vse!

Pravi, da se je jedilnika, ki ga je dobila v šovu The Biggest Loser Slovenija nekaj časa držala, zdaj pa tudi že sama ve, kaj lahko in česa ne sme jesti.

»Ne jem prilog, hidratov, slanih izdelkov, čokolade ... to je vse šlo stran.« Priznava, da ji občasno zadiši kakšna pizza, a želja ni tako močna, da bi jo premamila in bi se pregrešila.

Trenutno ima Vanesa 94 kg in je na dobri poti, da doseže svoj zastavljeni cilj. V ta namen nam je posredovala tudi svoje fotografije, na katerih se lepo vidi, da ji hujšanje oziroma izguba odvečnih kilogramov ne predstavlja posebne težave. Je pa res, da se je zaradi tega morala odreči marsikateri dobroti, ki pa jih, kot pravi sama, ne pogreša preveč.

Nešska bo kmalu zares vitka

Njena ciljna teža do finala je pod 90 kg. Glede na dosedanje rezultate pa bi lahko rekli, da ji bo to ob nadaljnjih treningih tudi uspelo. »Moj dolgoročni cilj je 70 kg.«

Držimo pesti, da bi Neski uspelo do 12. januarja, ko bo finalna oddaja The Biggest Loser Slovenija, uspelo doseči zastavljeni cilj in bo tako dobila še dodatno motivacijo za dosego njenega dolgoročnega cilja, ki pa je: 70 kg telesne teže.

Aleš-Rod Foto: Vanesa Mesarec-Neska osebni arhiv