Vanesa Mesarec - Neška o Henriku in Indiri

Vanesa Mesarec - Neška o Henriku in Indiri (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
21. 11. 2017

Neška se strinja, da je Henrik poseben. S Henrikom sta se veliko družila in pogovarjala. Pravi, da ga je sprejela takšnega, kot je. Tudi Henrik ji je priznal, da je edina punca, ki se z njim pogovarja in razume.

"Je poseben. Sicer pa je vsakdo izmed nas poseben." Strinja se s Henrikovo sestro, ki nam je povedala, da je Henrik razgledan in pameten. Neška za Henrika meni, da bo prišel daleč, zelo daleč. "Henrik veliko je, vendar hujša! Sicer ne vem, kako, vendar hujša!" Glede Henrikove simpatije do Indire meni, da se je Henrik že sprijaznil s tem, da ga Indira ne mara. "Morda je bilo povedano v prvi oddaji res malo nepremišljeno. Zagotovo pa Henrik ni mislil nič slabega."

Z Indiro se je Neška spoprijateljila že približno 14 dni pred samim začetkom oddaje. Prihajata tudi z istega konca Slovenije, kar jima je omogočilo še več druženja. "Zunaj je bila Indira punca 'stoj in gledaj'. Super in enkratna. Morda sicer malo nesamozavestna. V hiši ji je samozavest zrasla in se glede komentarjev drugih ne obremenjuje več toliko, kot se je prej, pred vstopom v hišo."

Glede Henrikove izjave v prvi oddaji meni, da je Indira vseeno reagirala preveč burno. In tudi Indirina izjava na skušnjavi, ko je dejala, da se ji je izpolnila življenjska želja, ko je Henrik odšel v drugo skupino, meni, da je pretirana. "Življenjska želja!?"

Meni, da je Henrik z njenim odhodom med dekleti izgubil edino sogovornico. "Vsak človek ima pluse in minuse. Človeka moraš sprejeti takšnega, kot je. Henrik je dober."

Res je, človeka je treba sprejeti takšnega, kot je. Vanesa Mesarec - Neška spada v skupino ljudi, ki to vedo. Na žalost je takšnih premalo! 

Besedilo: Aleš-Rod // Foto: arhiv Planet TV