Vanesa Mesarec tudi doma trenira dvakrat dnevno

Vanesa Mesarec tudi doma trenira dvakrat dnevno (foto: Arhiv Planet tv) Arhiv Planet tv
Vir: Nova
20. 11. 2017

Zdaj, ko je zapustila šov, doma vztraja pri hujšanju in dieti.

"Jedilnik, ki ga je sestavila Katja, mi je super. Ne znam si predstavljati, da bi ga zdaj spreminjala." V samem šovu je že izgubila 12,5 kg in 16 cm v pasu. Doma še naprej trenira dvakrat dnevno, zjutraj in zvečer.

Glede na to, da prihaja iz športne družine, v kateri se vsi ukvarjajo z rokometom, ji pri treningu pomaga kar njen oče. Pri vadbi so se ji zdaj pridružile tudi prijateljice. "Raje bi bila sicer še v samem šovu, vendar bom tudi tako nadaljevala hujšanje." Katja ji je kot cilj do finalne oddaje predlagala, da bi izgubila še dodatnih 5 kilogramov svoje telesne teže. "Jaz sem si zadala 10 kilogramov!"

Neška se bo trenutno posvetila izgubi odvečnih kilogramov. Po novem letu si namerava najti tudi zaposlitev. "Zdaj se mi je življenje popolnoma spremenilo!" S pozitivno energijo napolnjena Neška ima zdaj poleg želje tudi voljo, kar je najpomembneje. Če bo vsaj pol toliko uspešna pri izgubi telesne teže, kakor je simpatična kot sogovornica, potem se nima ničesar bati. In ko bo iskala zaposlitev, ga ni vraga, da je s svojo prikupnostjo ne bi našla!

Foto: arhiv Planet TV