Vanillaz naskakujeta Severno Ameriko!

Vanillaz naskakujeta Severno Ameriko! (foto: Mario Dragičević) Mario Dragičević
25. 8. 2017

Energični DJ duo Vanillaz uspešno nadaljuje glasbeno pot na vrh glasbene scene

Preteklo leto sta slovenski DJ duo Vanillaz (Mark Bucić in Miha Pajk) nastopala na številnih mednarodnih festivalih in prizoriščih po vsej Evropi ter Severni Ameriki. Mnogim sta se vtisnila v spomin po glasbenem delu, ki je nastal v sodelovanju s French Montano «Lose Control».

Njuno glasbo so predvajali velikani kova David Guetta in Hardwell ter drugi. Predvajali so ju tudi na prestižnih mednarodnih festivalih, kot je Miami Music Week, MTV Europe, Kings Day, ADE in Ultra Europe Festival. Fanta sodelujeta z Global Production MGMT iz Los Angelesa, z glasbeno hišo Thrive Records, Sony Entertainment (ROW) in Universal (S. Amerika). Če je že kdo pomislil, da je VANILLAZ dosegel vse kar se da, je zdaj resnica taka, da bo leto 2017 še boljše, še posebej v Severni Ameriki. Njuno glasbo so za svojo vzeli blagovni giganti, kot so Bloomingdale's, Macy's, Abercrombie & Fitch.

"Sunshine", prvi od petih singlov, ki ga je Vanillaz predvajal to poletje, vokalno spremlja psiho indie pop legenda Haight-Ashbury in neponovljivi Klingandov Saksofonist Arnold Pol. "Sunshine" danes predvajajo na več kot 200 radijskih postajah po vsem svetu, skladba je bila vključena v več kot 50 Spotify predvajanj in ima več kot 200.000 Spotify stream predvajanj. Za njim se že pospešeno predvaja drugi v vrsti poletnih hitov: pesem "Night Drive", ki je nastala v sodelovanju s pevko Lilianno Wilde.

Energična fanta poleg glasbenih uspehov nizata tudi poslovne. Pred časom sta postala obraz priznane blagovne znamke ur - Tag Heuer. Svojo globalno turnejo bosta fanta začela danes zvečer na MTV SUMMER BLAST v Poreču, kjer bo med drugim nastopil tudi Will Smith, Dimitri Vegas & Like Mike, Duke Dumont in Tinie Tempah.

Foto: Mario Dragičević