Vasilij in Maja Žbogar načrtujeta povečanje družine

"Vasilij je izbral prečudovit dom ..." (foto: revija Nova) revija Nova
15. 4. 2014

Izolski jadralec Vasilij Žbogar, ki se je pred kratkim zaradi intenzivnosti jadralskih treningov ter priprav na olimpijske igre v Riu s svojo športno ekipo in družino preselil v špansko Valencio, ne počiva.

Izvedeli smo, da je za svojo ženo Majo in njunega prvorojenca Talina, ki že obiskuje vrtec, uredil vse potrebno, da jima ob njegovi dnevni odsotnosti ne doma ne v okolici prav nič ne primanjkuje.

"Vasilij je izbral prečudovit dom, kjer imamo vse na dosegu roke. S Talinom sva v lepem vremenu največ časa na prostem. Od stanovanja imamo le nekaj korakov do prečudovitega in res lepo urejenega parka, kjer si je naš otrok že našel 'pasje' prijatelje, ki jih je treba vsak dan obiskati in pozdraviti. Bližnji sosedje v ulici so Talina sprejeli z navdušenjem, saj mu pravijo, da je pravi mali veseljak," nam razkrije Maja in nadaljuje:

"Smrt nekdanjega psička Užasa me je pred letom dni zelo prizadela. A ko gledam sina Talina, ki nadvse obožuje živali in se v bližnjem parku ob navzočnosti lastnikov psov brez bojazni igra z njimi, sem čedalje bolj navdušena nad idejo, da bi z Vaskom v družino Žbogar spet pripeljala štirinožnega prijatelja. Za zdaj se o tem veliko pogovarjava, a mislim, da ni daleč od tega, da bi zadevo tudi realizirala," doda Žbogarjeva žena.