Vasilij in Maja: Selitev v Španijo prestavljena!

Vir: Nova
27. 11. 2013

Vrhunski jadralec Vasilij Žbogar in njegova lepa žena Maja, ki od letošnjega avgusta uživata družinsko življenje s svojim prvorojencem Talinom, sta v teh dneh polna številnih urejanj v tujini.

Izvedeli smo, da je naš jadralec šele v drugi polovici novembra zaradi številnih športnih in poslovnih obveznosti sam odletel v špansko Valencio, kjer intenzivno išče stanovanje za svojo družino.

Jadralec, si želi biti dnevno ob svojih dveh najdražjih, išče stanovanje v bližini športnih objektov ter morja, kjer bo lahko brez stresa in skrbi treniral.

Zaradi ugodnejših vremenskih razmer se na OI v Braziliji, natančneje v Riu de Janeiru, pripravljal v Španiji. Njegova soproga Maja je povedala:

"Selitev v Španijo se je za nekaj tednov prestavila. Vasilij je odletel v Španijo na treninge s svojo ekipo, obenem pa intenzivno išče stanovanje, da se v najkrajšem roku tudi midva s Talinom preseliva k njemu. Vsekakor bova s Talinom počakala, da bodo vse zadeve urejene, saj ima otrok le nekaj mesecev. Mislim, da bo selitev realna v začetku leta 2014."