Vasilij Žbogar: Imata novega družinskega člana

Vrhunski jadralec Vasilij Žbogar in njegova postavna hrvaška manekenka Maja Bedalov sta pod skupno streho z navdušenjem sprejela novega družinskega člana - psička pasme jack russell. (foto: Pavlina Soukupova) Pavlina Soukupova
Vir: Story
30. 12. 2012

Priljubljeni slovenski jadralec, Izolčan Vasilij Žbogar, je pred časom razkril, da je v njegovo in Majino življenje končno vstopil nov član družine - zelo živahen psiček pasme terier jack russell.

Vasilija smo ujeli v španski Valencii, kjer že lep mesec intenzivno trenira s svojo ekipo športnih strokovnjakov in se pripravlja na novo jadralno sezono v razredu finn. V telefonskem pogovoru nam je zaupal nekaj podrobnosti o novem pasjem družinskem članu, ki, verjeli ali ne, zelo rad potuje z letalom in ob tem neutrudno spremlja vse, kar se dogaja okoli njega.

"Končno sva si z Majo uresničila skupno željo, da je v naš dom prikorakal pravi pasji razbojnik pasme terier jack russell. Skupaj sva izbrala ime, ki je nadvse nevsakdanje, ampak zaradi njegove neustavljive energije mu popolnoma pristaja - Užas," je smeje in poln navdušenja razkril Vasko.

"V španski Valencii je Užas že prava mala pasja zvezda. V naši okolici ga vsi poznajo. Res je majhen, a zelo živahen, ima pa tri mesece. Z Majo sva se ga popolnoma navadila in ga v kratkem ocenila kot nekaj izjemnega in zelo povezovalnega za oba. Užas mi dela družbo med prostim časom, ko tukaj v Valencii ne treniram. Moja Maja pravi, da je kot otročiček, ki si ne dovoli, da ga mi odrasli ne bi imeli nonstop na očesu. Zelo rad uživa v igri z različnimi pasjimi igračami. Oba z Majo sva izjemno vesela ter se učiva, kako izpolniti njegove začetne zahteve in mu posvetiti dovolj pozornosti. Užas obema prinaša ogromno lepih in zabavnih trenutkov in velikokrat se sama ali v družbi njegovim navihanim pasjim pogledom do solz nasmejiva."

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story