Vasilij Žbogar: Podpisal 'težko' pogodbo

Najlepši slovenski športnik Vasilij Žbogar je ponosen, da mu pri pomembnih življenjsko-športnih odločitvah stoji ob strani njegova lepa hrvaška manekenka Maja. (foto: lala) lala
Vir: Nova
5. 8. 2011

Vrhunski slovenski jadralec Vasilij Žbogar se je pred dnevi le za kratek čas pred odhodom na Portugalsko s svojo ljubeznijo, hrvaško manekenko Majo Bedalov, ustavil v Izoli.

Ujeli smo ga le korak od njegovega jadralnega kluba, kjer nam je zaupal, da po tehtnem premisleku ni mogel odkloniti sanjskega vabila in podpisa pogodbe za nastop na slovitem pokalu Amerike 2013.

Izbran je bil namreč za krmarja več milijonov evrov vredne jadrnice Green Comm Racing, kar si naš olimpijec šteje v posebno čast. »Povabilo v špansko ekipo je zame in z mojega vidika za slovensko jadranje veliko priznanje. Ne bom vas razočaral, saj me poznate, da se borim kot bik. Vsekakor moja prva športna prioriteta ob teh realnih in skoraj neverjetnih ameriških sanjah ostajajo olimpijske igre v Londonu 2012, kjer si želim osvojiti olimpijsko zlato, o katerem sanjam zadnja leta,« je bil jasen Vasko.

Priporočamo