Vasilij Žbogar uživa v prvih trenutkih s hčerkico Rijo

Vasilij Žbogar uživa v prvih trenutkih s hčerkico Rijo (foto: Alpe, Facebook) Alpe, Facebook
Vir: Story
22. 6. 2017

Najboljši slovenski jadralec Vasilij Žbogar je po prihodu z olimpijskih iger v Braziliji užival v družinskem življenju. Z ženo Majo in sinom Talinom je nestrpno pričakoval majske dni, ko je bil napovedan prihod nove družinske članice, deklice Rije.

V izolski porodnišnici sta se zakonca Žbogar  končno razveselila zdrave deklice Rije, ki je ob ekspresno hitrem porodu na svet prišla težka 4200 g in dolga 55 cm.

družina Žbogar

"Porod je bil hiter, verjeli ali ne, trajal je 15 minut. Mala Rija je zdrava in je že po prvih dneh doma pokazala svoj karakter, saj je mirna, rada spi in le malo joka. Veselje v družini Žbogar je po prihodu deklice neverjetno. Vasilij in Talin sta v teh prvih trenutkih zelo pozorna in naredita vse, da se dekleti počutiva najbolje. Talin je do sestrice pravi sonček, saj jo samo ljubčka, ji želi po otroško pomagati ter na svojstven način poskrbi, da ima sestrico ob počivanju izbrano glasbo," nam veselo pove Maja.

Dodala je: "Tudi sama sem super in se počutim res odlično. Zelo sem hvaležna, saj mi tašča Dragica veliko pomaga, ona tudi kuha te prve dni. Jaz iskreno potrebujem počitek, a sem polna energije in bi kar vse počela, a se včasih proti večeru zavedam, da sem malce pretiravala, saj me vse boli. Kot se poznam in ne morem stati pri miru, bom kaj hitro odšla tudi na prvi sprehod z Rijo, saj so na slovenski obali res čudoviti dnevi."

Napisal Alojz Petrovčič
Fotografije Alpe, Facebook

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story24/2017

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 24/2017

Story 24/2017, od 08. 06. 2017