Vasilij Žbogar ženo presenetil s čudovito večerjo

LE NJUN ČAS
Vasilij in Maja sta si prvič po rojstvu otrok vzela čas zase in se za kratek čas odklopila. (foto: Foto: Alpe) Foto: Alpe
Vir: Story
16. 4. 2019

Eden od najlepših slovenskih športnikov po mnenju nežnejšega spola in najboljši slovenski jadralec vseh časov Vasilij Žbogar je zaradi številnih jadralskih obveznosti večino časa v tujini.

Pred časom se je v osrčju Goriških brd z ženo Majo udeležil prav posebnega dogodka, saj so na dvorcu Gredič priredili edinstveno kulinarično potovanje s poklonom izjemnim ženskam. V sodelovanju z The Slovenia so skozi druženje in pogovor s šopkom medijskih gostij Katarino Čas, Ajšo Vodnik, Matejo Benedetti, Jerco Legan Cvikl, Ireno Kos in Lauro Unuk oživili žensko izdajo knjige PINK The Slovenia Book - Top 100 Destinations, v kateri je zbranih 15 intervjujev z nekaterimi najbolj izjemnimi, sposobnimi, podjetnimi, vizionarskimi in vplivnimi Slovenkami.

Jadralec je samo za ta dogodek, na katerem so imele ženske prvo noto, priletel iz tujine v Slovenijo, saj si je želel, da z ženo Majo prvič, odkar imata otroka, fantka Talina in hčerko Rijo, nekaj ur preživita samo drug z drugim. In uspelo jima je, kar nam je Maja tudi razkrila, saj sta uživala, pa čeprav so jima misli večkrat zašle k otrokoma. Talina in Rijo sta medtem z veseljem čuvala Vaskova starša.

“Večer na dvorcu Gredič je bil res nekaj posebnega. Lahko rečem, da je bil žensko obarvan, a nadvse prijeten, saj sem z veseljem prisluhnila izjemnim medijskim ženskam in njihovemu delu oz. viziji. Prvič sva si z Vaskom vzela večer zase, saj imava mala otroka, in kot sami veste, je on zaradi jadralskih obveznosti veliko v tujini, tako je velik del obveznosti na meni. A moža podpiram, saj v Sloveniji ves svoj čas nameni otrokoma in meni. Presrečna sem bila, da sva si vzela večer za naju, kjer so bili prav vsi čuti zadovoljeni,” pove Maja.

“Prespala sva na Grediču in zanimivo mi je bilo, da sem se ponoči kar nekajkrat zbudila, saj je pri otrocih tako, da ti stežka dovolijo skozi noč, da spiš mirno. Jutranji zajtrk in umirjeno pitje kave ob pogledu na vinsko obarvano okolico Goriških brd oz. dvorca Gredič sta bila res neprecenljiva, saj sva si ogledala sončni vzhod in se nato odpravila na pot. Vsak svojo, saj je Vasilij naslednji dan že odletel znova v tujino. Sem pa zelo vesela, da nama je uspelo to, kar sva dolgo načrtovala - vzeti si čas za naju.”

Besedilo: Alojz Petrovčič // Fotografije: Alpe

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

Story7/2019

Naročite se na revijo Story:

04 511 64 44 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story 7/2019

Story 7/2019, od 28. 03. 2019