Vau, kakšna kreacija! Na Lorelli Flego je resnično kot ulita, hotele jo boste imeti tudi ve

Vau, kakšna kreacija! Na Lorelli Flego je resnično kot ulita, hotele jo boste imeti tudi ve (foto: Zen) Zen
2. 9. 2021

Naša voditeljica in modna poznavalka je zagotovo dama, ki pooseblja eleganco.

Lorella Flego že zaradi svojega dela sledi modnim trendom in jih tudi soustvarja, Slovenkam pa rada pokaže modele oblačil, v katerih bodo zagotovo zablestele. Tokrat je izbrala čudovito in malce nenavadno zeleno obleko z belim cvetličnim potiskom. Obleka je v zgornjem delu oblikovana v modrček, ki je zvezan v obliki pentlje, na spodnjem delu pa je visok razporek.

Zraven je obula elegantne bež salonarje in izbrala majhno torbico v isti barvi. Svoj outfit je dopolnila z zanimivim nakitom: nosi viseče uhane z zelenimi kamni, dve vpadljivi zapestnici in večji prstan. Vse skupaj pa daje odličen vtis, tako da bi lahko rekli, da ji je spet uspelo kombinirati dodatke, ki na prvi pogled niso združljivi.

"Najlepših stvari na svetu ne moremo videti in se jih niti dotakniti. Moramo jih začutiti s srcem," je ob lepih slikah na družbenem omrežju zapisala Lorella in tako opozorila na tisto, kar resnično šteje. Njene sledilke in sledilci so se množično odzvali in vsem po vrsti se je njen videz zdel čudovit in resnično svež, zato ni nobenega dvoma - zagotovo bodo tak stajling oponašale tudi druge modne osveščenke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego