Vau, kakšna tetovaža! Ilka Štuhec ima res zavidanja vredno, samo poglejte si jo!

Vau, kakšna tetovaža! Ilka Štuhec ima res zavidanja vredno, samo poglejte si jo! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
21. 7. 2021

Marsikdo se odloči za poslikavo telesa s simbolom, ki ima zanj posebni pomen.

Med ljubitelji tetovaž je očitno tudi naša smučarka Ilka Štuhec, ki si jo je omislila na predelu reber, pod prsmi, in jo pokazala svojim oboževalcem ter sledilcem na družbenem omrežju. Ti so bili nad prizorom navdušeni in to so ji jasno dali vedeti s številnimi všečki in lepimi komentarji.  Vedno smo je vajeni videti v smučarskem kombinezonu in v vsej smučarski opremi, a v poletnem času se sprosti tudi ona in pokaže nekaj gole kože.

Tako je pred kratkim uživala v družbi dveh punčk, ki sta se še sami lotili "abstraktnega risanja" po Ilkini koži. Očitno je, da vse tri nadvse uživajo, družbo pa jim dela še prikupni štirinožni hišni ljubljenec, ki se na vso moč stiska k Ilki.

Ker je naša smučarka ob tej priložnosti oblečena v kratke hlačke in rdeči top, je jasno, da je njena postava izklesana in čvrsta, kar je posledica napornih treningov in predanosti športu, v katerem se odlikuje. Je prava naravna lepotica, za katero se obrne marsikatera glava.

O svojem zasebnem življenju noče govoriti preveč, tako da ni znano, ali ji kdo greje srce. No, sama ima pravico odločanja o tem, ali želi ta del svojega življenja deliti z vedno radovedno javnostjo, tako da slednji trenutno ostane samo - ugibanje.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ilka stuhec (@ilkastuhec)