Vau, kakšne noge! Mojca Mavec je s tem prizorom požela veliko pozornosti, in to upravičeno!

Vau, kakšne noge! Mojca Mavec je s tem prizorom požela veliko pozornosti, in to upravičeno! (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
13. 9. 2021

Postavna voditeljica je elegantna tudi v sproščenih trenutkih.

Mojca Mavec, televizijska voditeljica in navdušena popotnica, se trenutno očitno mudi v Parizu, če gre sklepati po objavi na njenem profilu na družbenem omrežju, s katero je povsem očarala sledilce. Slikala se je namreč v oblekici, a je pri tem sedela na kamniti ograji, tako da so v prvem planu njene čvrste in dolge noge.

"Pourquoi quitter ton quartier et traverser la Seine? September je najlepši mesec za potovanja," je ob tem lepem prizoru zapisala Mojca in navdušila oboževalce. Marsikateri med njimi komaj čaka oddajo Čez planke, v kateri voditeljica predstavlja druge dežele, kulturo, kulinariko in navade prebivalcev.

Ob njenem mladostnem videzu zagotovo nihče ne bi rekel, da ima 47 let, saj jih zagotovo kaže več kot desetletje manj. K temu zagotovo pripomore njen življenjski slog, zdrava prehrana, gibanje in pravilna nega kože.

Mojca, ki ima svetlo polt, se ne izpostavlja vročemu soncu in poskrbi za to, da je vedno ustrezno zaščitena, kar se ji še kako obrestuje, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mojca mavec (@mojcamavec)