Vau, ko boste videli babico Luke Dončića, boste res presenečeni nad vitalnostjo postavne gospe!

Vau, ko boste videli babico Luke Dončića, boste res presenečeni nad vitalnostjo postavne gospe! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
28. 6. 2021

Te tri dame na kupu pa res polepšajo dan, kajne?

Rebeka Dremelj je pred kratkim praznovala - šlo je za posebno obletnico njene spletne strani nepremagljiva.si. Pred odhodom na zasluženi dopust je naša nekdanja misica, pevka in podjetnica pogostila dame, ki so ji ob njenem podvigu stale ob strani in jo podpirale na njeni poti.

Na lepem dogodku se je trlo znanih obrazov, a dve posebni ženski sta pritegnili nemalo pozornosti. Gre za mamo našega košarkarskega asa Luke Dončiča, Mirjam Poterbin, in njegovo babico, Mirjamino mamo. Obe sta z veseljem objeli postavno Rebeko, ki je ob tej priložnosti nosila prelepo obleko z letos tako priljubljenim pikčastim vzorcem. Marsikdo pa je opazil veliko podobnost med Mirjam, ki je videti fantastično, in njeno elegantno mamo.

Sliko je na družbenem omrežju objavila Mirjam, njeni sledilci pa so babici Luke Dončića namenili številne lepe besede in družno ugotavljali, da je še vedno nadvse mladostna in lepa gospa. Da to drži, se lahko prepričate tudi vi, mi pa samo lahko dodamo: Bravo in čestitke Rebeki ob obletnici.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

Priporočamo