Vau! Kopalke, ki jih nosi Ana Klašnja, čisto navdušile, njena čvrsta zadnjica je prišla še bolj do izraza

Vau! Kopalke, ki jih nosi Ana Klašnja, čisto navdušile, njena čvrsta zadnjica je prišla še bolj do izraza (foto: Aleksandra Saša Prelesnik) Aleksandra Saša Prelesnik
20. 7. 2021

Postavna balerina zna izbrati take modele kopalk, ki izpostavijo vse njene dobre plati.

Ana Klašnja naporno trenira, da bi ohranila baletno kondicijo, to pa se tej dami, ki smo jo pobliže spoznali kot žirantko v šovu Slovenija ima talent, na postavi še kako pozna. Vedno, ko objavi kakšno fototografijo, oboževalci lepe prizore z navdušenjem komentirajo in ji dajo do znanja, da jo podpirajo.

V poletnem času je tudi v preteklih letih Ana navduševala z izbiro modnih in lepih kopalk, tako da je marsikatera pripadnica lepšega spola prav pri njej našla navdih za tovrstni kos garderobe, ki je v poletnih mesecih nepogrešljiv. Tokrat je izbrala zanimiv model - črne bikinke s trakci, ki objemajo telo in se zavežejo na hrbtu. Dolgolasa Ana se trenutno mudi nekje ob morju, prizor, ki ga je objavila, pa zgovorno priča o tem, da se ima nadvse lepo.

Sledilci so sliko komentirali z besedami, kot so: "čudovita, zapeljiva, privlačna" in podobno, sama pa se je ob tem zagotovo lepo počutila. Vse pohvale, ki jih prejme, so še kako upravičene, saj je balet zelo zahtevna dejavnost, zanj je treba biti psihično in fizično močan, delo pa se pravzaprav nikoli ne neha. Pravzaprav gre za strast do takega načina življenja, ki jo Ana še kako ohranja, posledica pa je, da se ji to pozna na njeni lepi postavi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja)

Priporočamo