Vau, Marjetke Vovk s tako kratkimi lasmi reees še nismo videli, pričeska ji odvzame kar nekaj let z obraza!

Vau, Marjetke Vovk s tako kratkimi lasmi reees še nismo videli, pričeska ji odvzame kar nekaj let z obraza! (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
23. 1. 2023

Pred kratkim si je nekoliko skrajšala svoje dolge lase, zdaj pa je njena pričeska še krajša!

Marjetka Vovk je včasih imela dolge, čez ramena segajoče lase v svetlem, rdečkasto-karamelnem odtenku. Pogosto je nosila spuščene, le rahlo nakodrane lase. Nedavno je presenetila številne oboževalce, ko si jih je skrajšala, a zdaj se zdi, da so še nekoliko krajši! Odločila se je za priljubljeno pričesko, ki že nekaj sezon nikakor ne gre iz mode, in sicer za paža z daljšim fru-frujem, ki ji odlično pristoji.

Preberite še: Se še spomnite Tamare Korošec in njene zgodbe z Renatom? No, zdaj se je čisto razhudila, razlog pa je res hud

Z njenim soprogom Raayem imata polne roke dela s koncerti in nastopi, na katere oboževalce povabita na zelo lep in pozoren način: nazadnje sta objavila posnetek, kjer sta ob glasbeni spremljavi in petju napovedala, kje ju bodo lahko videli. Na črno-belem posnetku Marjetkina pričeska pride lepo do izraza in moramo priznati, da ta dolžina las res pomladi njen obraz.

Oprava, ki jo nosi, je trendovska in modna: odločila se je za bluzico brez rokavov, ki je spredaj okrašena z volančki, ter črne, ozke hlače oziroma pajkice v videzu usnja. Tudi sicer je glasbenica videti izjemno lepo in sveže, tako da tisti, ki je ne poznajo, niti pomislili ne bi, da ima doma dva sinova, s katerimi rada preživi vsak trenutek prostega časa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maraaya (@maraayamusic)