Vau, Nastja Gabor ima zdaj v garaži tega jeklenega lepotca, svojega zadovoljstva ni skrivala!

4. 4. 2023
Deli
Vau, Nastja Gabor ima zdaj v garaži tega jeklenega lepotca, svojega zadovoljstva ni skrivala! (foto: Instagram/Nastja Gabor)
Instagram/Nastja Gabor

Priljubljena pevka se po novem po cestah vozi v novem avtomobilu, za katerega se zdi, da ji je res pisan na kožo.

Nastja Gabor je med tistimi znanimi Slovenkami, ki jim je varnost na cesti zelo pomembna. Sama veliko časa preživi v avtomobilu, saj se vozi na koncerte in nastope po celi Sloveniji. Seveda tudi v svojem prostem času potrebuje varen in zanesljiv avto, ker se s svojima otrokoma, ki jih ima s pevcem Luko Basijem, pogosto odpravi na kakšen izlet. Doslej je vozila avtomobil Hyundai Kona, zdaj pa ga je očitno zamenjala s Citroenom, ki se zdi res zelo funkcionalen.

Preberite še: Anja Širovnik (Sanjski moški) razkrila, koliko na mesec zasluži kot influencerka, to je marsikoga presenetilo

"Od danes naprej se srečujemo na cesti s tem lepotcem!😍❤️ Če me vidiš kar potrobi, dam za pijačo!😜❤️," je ob prizorih, na katerih je pokazala svoj avto, zapisala Nastja. Naj dodamo, da jo bo na cesti lahko opaziti, saj je na jeklenem konjičku napisano njeno ime in morda si bo res vzela čas za srečanje s kakšnim oboževalcem ali oboževalko.

Morda vas zanima še: Se še spomnite Sandre Auer? Njen trebušček je še vedno zelo čvrst, s hčerkico pa sta odličen tandem, samo poglejte to!

Verjamemo, da bo z novim avtomobilom zelo zadovoljna, še posebej, ker se zdi res prostoren in vanj je mogoče spraviti veliko stvari. To je še posebej pomembno v luči dejstva, da za nastope potrebuje odrsko garderobo, ki jo lahko mirno spravi v velik prtljažnik. Ob prevzemu avtomobila je bila Nastja videti zelo zadovoljna - pa tudi elegantna! Izbrala je rjavkaste ozke hlače iz sijajnega materiala ter belo, oprijeto čipkasto majico in v tej opravi je res prava paša za oči.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nastja Gabor (@nastjagabor)

  • Morda se zdi, da smo o ljubezni in odnosih slišali že skoraj vse, a Urban Urbanc, ki je gostoval v podkastu, ponuja svežo perspektivo o odnosih iz moškega zornega kota. Prisluhnite zanimivemu podkasu z voditeljico Floro Emo Lotrič, ki Urbanu zastavi 10 najpogostejših vprašanj, ki se ženskam porajajo v zvezi z moškimi. Več pa v spodnjem posnetku.

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu