Vau, POP TV-jeva seksi voditeljica pokazala, kako je mogoče nositi ta kos oblačila, noro seksi je!

TARA ZUPANČIČ (foto: Alpe) Alpe
20. 8. 2021

Slovenska televizijska voditeljica, manekenka, oblikovalka, nekdanja udeleženka lepotnih tekmovanj in uspešna vplivnica je dama z izbranim modnim okusom

Tara Zupančič je velika ljubiteljica jeansa, na katerega prisega, a ga zna nositi v povsem svojem slogu. Velja za modno poznavalko, ki zase izbere kose, ki ji pristojijo kot uliti. Sama ne skriva dejstva, da je ustvarjalna, zato so njeni stajlingi vedno nekaj posebnega.

Marsikateri mladenki je prava vzornica, ko gre za modo, saj je njen stil mladosten in malce - če se tako izrazimo - "divji" in nevsakdanji. Kljub temu pa je nadvse zanimiv, posnemanja vreden in vedno v trendu.

Tokrat je na nekaj fotografijah pokazala, da se lahko pisana bombažna rutka hitro spremeni v top ali modrček - samo zaveže se jo na hrbtu. Zraven je oblekla vroče hlačke iz jeansa, iz njih pa kukajo bele spodnjice. Skupni vtis? Čista desetka!

"Da še enkrat razložim, zakaj svoj motor kličem - Muca. Razlaga je zelo enostavna. “Muca” zato, ker gre za: Klasični primerek jeklenega mednogamarja, katerega oglašanje spominja na mačjo prejo. Logično, ane?," je zapisala ob lepih prizorih, ki so navdušili njene številne sledilce.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tara Zupančič (@varishana)