Vau! Priljubljena voditeljica Tanja Postružnik Koren nič več svetlolasa, zdaj je videti tako, to pa je sprememba!

Vau! Priljubljena voditeljica Tanja Postružnik Koren nič več svetlolasa, zdaj je videti tako, to pa je sprememba! (foto: Helena Kermelj) Helena Kermelj
15. 3. 2023

Zagotovo se še spomnite prikupne voditeljice šova Ljubezen po domače, kajne? S svojo pojavo in nastopom je hitro pridobila številne oboževalce.

Voditeljico Tanjo Postružnik Koren so si mnogi zapomnili ne samo po dobrem vodenju, temveč še po lepi pojavi. Je vitka in postavna dama, doslej pa so jo krasili tudi dolgi in svetli lasje. A očitno se je odločila, da je čas za spremembo in izbrala drugo barvo las (in tudi krajšo pričesko).

Preberite še: Telo Renate Bohinc po novem krasi tole, marsikdo je ostal odprtih ust (verjetno boste tudi vi!)

Njeni lasje so zdaj bolj kostanjevo rjavi, v kombinaciji z živo rdečo šminko, kakršno je izbrala za dan žena, pa je videti fantastično! Sprememba je vsekakor zelo posrečena, se vam ne zdi?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Postružnik Koren (@tanjap.k)

Morda sprememba na zgornji fotografiji ni tako zelo očitna, a spodnji prizor vas bo zagotovo prepričal, da ji nova barva - pa tudi spremenjena pričeska - res zelo pristoji. Je že tako, da je včasih treba preizkusiti nekaj novega, in Tanja je zagotovo oseba, ki so ji spremembe všeč.

Njen obraz brez make-upa kaže, da je še kako mladostna in da se je leta niti malo ne dotaknejo. Nam se zdi, da jo ta pričeska zagotovo dodatno pomladi, kaj pa vam?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Postružnik Koren (@tanjap.k)

  • Morda bi vas še zanimalo: "Mi komiki smo z ulice in nič nas ne more presenetiti!" Žan Papič je mlad ustvarjalec, ki pravi, da je humor rdeča nit stvari, s katerimi se ukvarja. Večkrat je nastopil v raznih stand-up predstavah, je znan obraz televizije, saj se je preizkusil vodenja priljubljenih oddaj Ambienti in Družinski dvoboj. Več pa v spodnjem posnetku.