Vau, Rebeka Dremelj je doživela presenečenje, ob katerem ji je resnično zaigralo srce, samo poglejte si to

Vau, Rebeka Dremelj je doživela presenečenje, ob katerem ji je resnično zaigralo srce, samo poglejte si to (foto: Mediaspeed) Mediaspeed
13. 1. 2022

Lepo je, ko dobimo kakšno darilo, za katero vemo, da je res prišlo iz srca.

To se je zgodilo naši priljubljeni pevki in nekdanji misici Rebeki Dremelj. Zelo se je razveselila lepega šopka rož, ki ga je dobila od svoje prijateljice, kot je sama razkrila ob prisrčnem prizoru oziroma fotografiji, na kateri je videti izjemno vesela.

Preberite si še: Razkrivamo, kdo poljublja Mojco Mavec, ti prizori so polni ljubezni

"Tole sem zdaj dobila od prijateljice domov za “lepši dan”. Oziroma, kot je ona zapisala: Da bodo rožice doma obkrožene z rožicami! Ne vem, če sploh rabim še kaj več v življenju, kot dobre prijatelje in lepe odnose! To je to, v kar se splača investirat čas. V ljudi, ki jih imamo radi. Vse ostalo pride in gre! Hvala draga moja Katja. Rada te imam," je bila iskrena Rebeka.

Ob tem je svoje oboževalce spomnila na tisto, kar dejansko v življenju največ šteje: na lepe in kakovostne odnose z ljudmi, ki nas obkrožajo. Ti nas lahko zelo obogatijo, kar Rebeka dobro ve in se jih trudi oblikovati ter vzdrževati, saj niso samoumevni.

Priporočamo