Vau, tako nenavadnih kopalk že dolgo nismo videli, Indira Ekić pa je v njih videti takole ...

31. 8. 2023
Deli
Vau, tako nenavadnih kopalk že dolgo nismo videli, Indira Ekić pa je v njih videti takole ... (foto: https://www.instagram.com/indiraekic/)
https://www.instagram.com/indiraekic/

V družbi svojega srčnega izbranca naravnost žari, skupaj sta si privoščila še malce oddiha v lepih krajih.

Naša vplivnica Indira Ekić ne skriva svoje sreče, ki je vedno zelo očitna, ko je v družbi svojega Matica, s katerim sta trdno povezan par. Zadnje počitniške dneve sta znala dodobra izkoristiti - podala sta se na morje, natančneje na priljubljeno počitniško destinacijo številnih Slovencev, na Mali Lošinj.

Rebeka Dremelj ne skriva žalosti, to jo je kar precej potrlo v teh dneh

Tam je nastal prizor, ki je pritegnil nemalo pozornosti. Indira je pred objektiv stopila v dvodelnih kopalkah, katerih zgornji del je res nekaj posebnega. Krojen je na eno ramo in deluje zelo elegantno. Postavna Indira zna zase vedno izbrati modele kopalk, ki ji odlično pristojijo, in tudi s temi je zadela v polno. Za njo so se na plaži zagotovo obračale številne glave.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A T I C (@kolencmatic)

Letos sta z Maticem nastopila v šovu Super par in odnesla zmago. Ker je bila spet v soju žarometov, so se številni ukvarjali z njenim videzom - pridobila je nekaj kilogramov, a se sama s tem ni preveč obremenjevala. In kako je takrat odgovorila dežurnim kritikom? Odločno.

Poglejte si, kakšna je pri 50 + letih Titova vnukinja, sama pravi, da po zaslugi tega ...

Za revijo Lady je takrat dejala, da se je zredila, povedala pa je še tole: "Pa kaj potem. Ne obremenjujem se s kilogrami, pa čeprav sem od takrat pridobila skoraj vse kilograme, ki sem jih v šovu izgubila. Sem pa od lanskega snemanja šova Super par izgubila že deset kilogramov. Ponosna sem na svojo postavo z oblinami in taka, kot sem, se dobro počutim. "

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja z Marjanom Pipenbaherjem

Novo na Metroplay: Tomi Meglič o globoki ustvarjalnosti, otroštvu in očetovstvu