Vau, to pa je izjemno lepo: Lorella Flego pokazala poletne modne kombinacije, ki so pustile brez sape!

Vau, to pa je izjemno lepo: Lorella Flego pokazala poletne modne kombinacije, ki so pustile brez sape! (foto: Zen) Zen
10. 6. 2021

Modna poznavalka je izbrala oblačila, ki bodo zagotovo hit te sezone.

Če kdo, potem je Lorella Flego tista, ki točno ve, kakšni trendi bodo prevladovali v prihodnjih mesecih. Sama je izbrala nekaj kosov večernih in dnevnih outfitov, primernih za bolj slovesne oziroma formalne dogodke.

Nam je še najbolj padel v oči kos, ki je resnično nenavaden. Gre za kombinezon, ki je dodatno okrašen z dolgim, plisiranim krilom z razporkom, pod katerim so hlače. Okrašen je z zlatim pasom, Lorella pa je zraven obula elegantne sandale z visoko petko, ki so prav tako zlate barve.

K drugi kombinaciji pa je izbrala nevsakdanji dodatek - ekstravaganten majhen klobuček, ki izjemno popestri elegantno obleko s tričetrt rokavi. Prav vsi kosi, ki jih na seriji objavljenih fotografij (ogledate si jih tako, da kliknete na desni gumb), so nekaj posebnega in jih je mogoče kombinirati z drugimi oblačili, le malce domišljije je treba imeti.

Poletje je čas sproščenosti, a vseeno je dobro, da imamo kakšen kos oblačila, ki ga lahko oblečemo za kakšno posebno priložnost. Naša modna poznavalka je pokazala nekaj trendovskih stajlingov, in zagotovo dala navdih za druge modne zgodbe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @lorellaflego