Vauuu, v garaži voditeljice Melani Mekicar se skriva TA jekleni lepotec, samo poglejte ga! Kaj pravite, ji pristoji?

30. 9. 2022
Deli
Vauuu, v garaži voditeljice Melani Mekicar se skriva TA jekleni lepotec, samo poglejte ga! Kaj pravite, ji pristoji? (foto: Saša Aleksandra Prelesnik)
Saša Aleksandra Prelesnik

Priljubljena voditeljica ne skriva navdušenja nad svojim jeklenim konjičkom.

Melani Mekicar, simpatična svetlolaska, je že dodobra uveljavljeno ime z radijskih valov in malih zaslonov. Gledalci so nad njeno profesionalnostjo in energijo naravnost navdušeni in številni komaj čakajo, da jo zagledajo na TV-zaslonih.

Preberite še: Ko boste videli to zaobljeno zadnjico Ane Tavčar v teh ozkih pajkicah, boste povsem osupli

Zdaj si je omislila nov avtomobil, svoje navdušenje z njim pa je delila tudi z oboževalci. "Hej vsi, spoznajte mojega novega vsakodnevnega sopotnika Peugeot 208. Hej moj novi vsakodnevni sopotnik Peugeot 208, spoznaj vse. Končno vas lahko predstavim hehe. Na čimveč varnih kilometrov s tabo in z najboljšimi @peugeot.rodex 🦁🙌🏼
Komaj čakam, da vidim, kam nas pot odpelje," je ob fotografijah, na katerih stoji ob svojem novem avtu, zapisala ponosna Melani.

Njenim sledilcem je bila zelo všeč barva avtomobila. Prepričani smo, da bo s svojim novim avtom doživela marsikatero pustolovščino. Seveda pa je na prvem mestu varnost na cesti, kar tudi sama dobro ve in med vožnjo zna poskrbeti za to.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MELANI MEKICAR (@melanimekicar)

Novo na Metroplay: "Ne obstaja tema, o kateri se ne bi smeli šaliti!" - Lado Bizovičar | Mastercard® podkast navdiha z Borutom Pahorjem