Večni očarljivec Jan Plestenjak pokazal, kje rad pohajkuje, mogoče ga srečate tudi vi

Na modno znamko Morro Sartoriale prisega tudi Jan Plestenjak. (foto: Foto: Nina Znidersic) Foto: Nina Znidersic
23. 7. 2020

Odpravil se je na obisk priljubljene izletniške točke Slovencev.

Letos veliko ljudi počitnice preživlja v domačih krajih zaradi situacije s koronavirusom. Tudi priljubljeni pevec Jan Plestenjak ni nobena izjema, saj se je odpravil v prelepo Logarsko dolino, ki slovi kot naravna znamenitost in kraj za počitnikovanje tistih, ki so jim ljubši hribi in razgledi na zeleno naravo.

Jan se je verjetno odpravil zgolj na izlet, saj je že pred časom v pogovoru za Slovenske novice razkril, da na počitnice pravzaprav sploh ne hodi. In zakaj je tako? "Vsakič, ko se zvečer usedem pred hišo v Strunjanu, obdan z oljkami in zvezdnim nebom, sem hvaležen. Rečem si, zakaj bi moral potovati po svetu, ko pa imam vso lepoto tukaj na očeh. In to že dvajset let. Ne ravnam se po črednem nagonu, da bi moral ob točno določenem letnem času odkrivati tuje pokrajine."

Vseeno občasno obišče druge kraje po Sloveniji, tako kot jih je tokrat. Ob tem je nastala fotografija, na kateri je glasbenik videti nadvse sproščen, oboževalke pa so samo zavzdihnile ob njegovem pogledu, ki je očarljiv kot vedno.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Logarska🇸🇮♥️J

A post shared by Jan Plestenjak (@janplestenjak) on