Veliki finale Survivorja: 2. decembra bomo dobili zadnjega preživelega!

Veliki finale Survivorja: 2. decembra bomo dobili zadnjega preživelega! (foto: Pop Tv) Pop Tv
23. 11. 2016

V petek, 2. decembra, bo na sporedu POP TV zadnji del resničnostnega šova Survivor, v katerem bomo dobili zmagovalca, ki bo domov odnesel 50.000 evrov.

Pred tekmovalci je pomemben dan, saj se bodo na plemenskem svetu spopadli za naziv zadnji preživeli in 50.000 evrov. V finale bodo vstopili trije tekmovalci in porota bo z glasovanjem odločila, kdo je zmagovalec. Odločilni glasovi so bili v glasovalno skrinjo oddani spomladi na Filipinih in zapečateni. V petek, 2. decembra, ob 21. uri pa jo bomo v studiu POP TV odprli in dobili prvega slovenskega zmagovalca Survivor. Skozi retrospektivo 42-dnevne filipinske avanture vas bosta popeljala voditelja Miran Stanovnik in Klemen Bučan, ki bosta v studiu gostila finaliste in nekdanje tekmovalce.

Survivor

Kako bo potekal finalni teden?

V finalni teden bo vstopilo pet tekmovalcev, ki se bodo vsak zase borili v izločilnih igrah. V sredo bo igra, v kateri bodo na preizkušnji njihovi želodci, saj bodo jedli eksotično hrano. Zaradi alergije bo posredovala celo medicinska ekipa. V četrtek pa bomo s spektakularno igro in veliko eksplozijo dobili top tri finaliste, ki se bodo pomerili v petkovem finalu.

Pred nami je napet boj in še zadnje soočenje plemen Tala in Sambal. Kdo je najbolj taktično odigral igro Survivor, izveste v velikem finalu v petek, 2. decembra, ob 21. uri na POP TV.

Vse informacije pa kmalu tudi na spletni strani survivor.24ur.com.