Veliko veselje v hiši kralja zabave Joška Čagalja

Veliko veselje v hiši kralja zabave Joška Čagalja (foto: lasten arhiv) lasten arhiv
11. 7. 2019

Še preden je dobil prvega otroka, je Joško Čagalj – Jole govoril, da si želi veliko družino. Želja se mu je začela uresničevati pred 12 leti, ko je dobil prvo hčer Ivo. Sledili sta Ema (10) in Tia (7). Na veliko veselje družine pa se bo konec leta sestricam pridružil še bratec.

“Družina je meni najbolj pomembna. Tudi sam imam dva brata s katerima se odlično razumem. Seveda sem si želel sina, ampak meni je najbolj pomembno, da je otrok zdrav. Nikoli nisem spraševal za spol otroka. Tudi tokrat ne. Ko so naju z ženo vprašali, če želiva izvedeti sva soglasno rekla ne. Pa je zdravnik na pregledu poudaril, da meni, da naju bo z ženo spol otroka razvaselil. No tako sva izvedela, da pričakujeva sina. Dojenčka se vsi neizmerno veselimo in s ponosom in srečo povem, da me ponovno čakajo pleničke in flaške,” radosti ne more skriti popularen pevec.

Na vprašnje kako težko je usklajevati poslovne obveznosti in veliko družino pa pevec odgovarja:

“Imam veliko srečo, moja žena Ana drži vse štiri kote hiše, kot bi mi rekli. Jaz pa sem število koncertov prilagodil tako, da imam dovolj časa za družino in prijatelje. Ne morem si zamislit, da bi delal tako veliko kot včasih. Obožujem svoja dekleta in čez teden, ko ne nastopam jih vozim na aktivnosti, z njimi preživim veliko časa. Pozimi hodimo smučat, poleti se kopamo, za konec šolskega leta smo letos obiskali Disneyland v Parizu. Vse se da, če se hoče.”