Velikonočna okrasitev doma: Poglejte si, kako je to naredila Natalija Verboten, z eleganco in okusom

Velikonočna okrasitev doma: Poglejte si, kako je to naredila Natalija Verboten, z eleganco in okusom (foto: mediaspeed.net) mediaspeed.net
12. 4. 2022

Velikonočni prazniki se hitro bližajo in v številnih slovenskih domovih bo zadišalo po tradicionalnih dobrotah.

Seveda pri tem niso izjema niti slavni in znani. Marsikdo od njih se že pripravlja na družinska srečanja, pri katerih se mize kar šibijo od dobrot in tradicionalnih velikonočnih jedi. Ob tej priložnosti je lepo okrasiti tudi dom.

Zagotovo nam je pri tem lahko v navdih naša pevka Natalija Verboten, ki ob večjih praznikih rada pokaže, kakšen je njen dom ob teh priložnostih. Ne gre za veliko razkošje, temveč za veliko mero okusa, zato se res gre zgledovati po njej.

Malce smo pobrskali po njenem Instagram profilu in odkrili prizor, ki je resnično lep. Pred nekaj leti je pokazala, kakšen je njen dom videti za veliko noč - okraske je postavila kar na jedilno mizo in jih kombinirala tako, da odražajo svežino in domačnost hkrati. Seveda brez pirhov ne gre - pisana jajčka je položila v lepo skledico, na mizi pa prav tako ne manjkajo rože, figure zajčkov in ovčka.

Zagotovo bo tudi letos poskrbela za lepo dekoracijo in okusno hrano, saj je že večkrat pokazala, da je v kuhinji še kako spretna. V vsakem primeru bo znala pričarati praznično vzdušje, v katerem bo uživala s svojimi najbližjimi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija Verboten (@natalijaverboten)