Veronika Žajdela: Končno na konju!

Vir: Lea
3. 6. 2009

Priljubljeni radijski voditeljici Veroniki Žajdela, ki jo lahko spremljamo tudi v nanizanki Lepo je biti sosed, se je pred kratkim uresničila dolgoletna želja. Štajerka je namreč med svojo radijsko oddajo zaupala željo številnim poslušalcem. Izkazalo se je, da ji je eden izmed njih resnično prisluhnil.

Temperamentna Veronika si je namreč vedno želela jezditi konja, a ob tako natrpanem dnevu enostavno ne najde časa, niti ne pozna nikogar, ki bi jo učil ježe. Svojo dolgoletno željo je zaupala tudi številnim poslušalcem v svoji oddaji na Radiu 1 in takoj, ko je to povedala v eter, se je odzval prijazen poslušalec Klemen Pušlar, ki je velik ljubitelj teh plemenitih živali, in ji ponudil svojo prelepo štiriletno kobilo.

“Kar se samega jezdenja tiče: fantastično je in sem čisto navdušena! Čeprav konji takoj začutijo, kdo je glavni in v tem primeru je bila to seveda Lorea, ne jaz, je pa bila zelo uvidevna in me na srečo ni zabrisala s sebe,” je svoje vtise strnila Veronika.

Ima nov najljubši šport

Veronika, ki je med prijatelji znana po svojih različnih športnih aktivnostih, ima po novem tudi svoj najljubši šport. “Konji so čudovite živali, jezdenje po naravi pa je po novem moja najljubša oblika rekreacije in ob takem lepem vremenu lahko zagotovim - še večkrat bom na konju!” doda z nasmeškom na obrazu.

Sicer pa se je temperamentna Štajerka dobro pripravila na svojo prvo ježo in zdaj točno ve vse podrobnosti. “Mislim, da je tu pomembno tudi to, da te konj začuti, in če te sprejme, si na konju. (smeh) Lahko rečem, da je šlo med mano in Loreo za ljubezen na prvi pogled,” še v šali doda vedno nasmejana voditeljica.