Vesmin Kajtazovič: Oblaten in zaskrbljen

Sabina Mali in Vesmin Kajtazović (foto: osebni arhiv) osebni arhiv
Vir: Nova
4. 7. 2011

Ko je sredi prejšnjega tedna odjeknila novica, da je Playboyevo dekle leta in nekdanja havajka Sabina Mali zaradi psihičnih preobremenitev doživela zlom in se do nadaljnjega umaknila s scene, je v navzkrižni ogenj padel njen nekdanji partner, modni fotograf Vesmin Kajtazović.

»Vesmin, odlična promocija zate in za Sabino! Vesmin, kako si lahko pustil, da je to v medijih? Zakaj si se prodal reviji Lea … in podobno so mi ljudje napisali zadnje dni, obenem pa mi niso prizanesli niti mediji, ki so se, no, vsaj nekateri, spustili celo tako daleč, da so to, kar se je zgodilo, in verjemite mi, da ni lahko za nikogar od nas, še najmanj pa za Sabino, obesili na moje rame, zraven pa dodali še nekaj začimb v obliki mojega podjetja in tako naprej,« je razočaran Vesmin.

»Sabina je močno dekle, ki si v določenem trenutku ni znala pomagati, a prihaja k sebi in verjemite mi, da se bo vrnila, kot zna le ona,« nam zatrdi Vesmin, ki pa je ob zadnjem obisku sicer vedno do zdaj nasmejani Bini zamolčal številne stvari, ki jih je mogoče o dogajanju prebrati na svetovnem spletu.