Vesna Franc Krajnc: Počuti se dobro

Vesna Franc Krajnc (foto: Goran Antley) Goran Antley
Vir: Story
16. 12. 2011

Vesna Franc Krajnc je zagotovo pustila največji pečat v zadnji sezoni resničnostnega šova Kmetija išče lastnika. Čeprav je na finalnem snemanju ni bilo, po besedah voditeljice Lili Žagar zaradi osebnih razlogov, pa se o 28-letni pasji frizerki iz Štor v zadnjih dneh največ govori. Šlo je celo tako daleč, da že skoraj devet tisoč članov Facebook strani Skupaj za Vesno zanjo išče kmetijo, kjer bi lahko uresničila svoje sanje.

Vesna je bila vse do zadnjega trenutka ena izmed favoritk za zmago, vendar pa ji izločeni sotekmovalci, ki so se vrnili na kmetijo, niso dali priložnosti, da bi se za raj na zemlji, kot ga je poimenovala sama, potegovala v finalu. Namesto tega so jo predčasno poslali domov, kar je čustveno Vesno še toliko bolj prizadelo, nad njihovo odločitvijo pa je bila vidno razočarana.

Čeprav so vsi tekmovalci, razen Esade, na finalni oddaji to odločitev obžalovali in priznali, da bi se odločili drugače, če bi dobili še eno priložnost, pa preteklosti ne moremo spremeniti. Za Vesno je bilo obdobje zadnjih mesecev eno najbolj prelomnih v njenem življenju, udeležbo v šovu Kmetija išče lastnika pa je opisala kot izredno lepo življenjsko izkušnjo, zelo intenzivno, polno vzponov in padcev.

Več o tem v prispevku Vesna Franc Krajnc se domov vrača konec leta.

Priporočamo

Nova Story že v prodaji

Story