Vesna Hojnik (The Biggest Loser Slovenija): »Bolje, da mi nagrade sploh ne bi dali!«

Vesna je tekmovalka, ki si ne želi le izgubiti kilogramov, ampak tudi spoznati budno oko kamere. V resničnostnih šovih sta se namreč preizkusili tudi njeni hčerki Bernarda in Špela, a sama meni, da se v primerjavi z njima ne bi tako hitro predala. Vesna je najstarejša tekmovalka tretje sezone šova The Biggest Loser Slovenija. (foto: BLAZ VATOVEC) BLAZ VATOVEC
14. 3. 2019

 Vesna Hojnik, ki je resničnostni šov The Biggest Loser Slovenija zapustila kot prva, je nad izročeno nagrado več kot razočarana.

Kot nagrado je Vesna namreč prejela koriščenje storitev Sport Cluba iz Ljubljane, v katerem bi lahko nadaljevala s telesno vadbo po zapustitvi šova The Biggest Loser Slovenija, a kaj, ko sama prihaja iz kraja Polenšak, ki je od Ljubljane oddaljen dobrih 140 kilometrov. V kolikor bi želela Vesna Hojnik koristiti ugodnosti svoje prejete nagrade, bi morala vsakodnevno narediti slabih 300 kilometrov in ob tem na cesti preživeti minimalno štiri ure vožnje!

Vesna Hojnik

»Pozanimala sem se, če je nagrada morda prenosljiva, a so mi dejali, da ni prenosljiva. Seveda tudi ne pride v poštev, da bi se vozila na vadbo v Ljubljano. Bolje bi bilo, da te nagrade sploh ne bi dobila. Kaj naj pa delam z njo!? Če sem jo že dobila, bi morali organizatorji omogočiti koriščenje nagrade tudi kje drugod v Sloveniji in ne zgolj v Ljubljani, nenazadnje nismo vsi iz Ljubljane!«

Sama je našla boljšo »nagrado«!

Ker želi Vesna nadaljevati s svojim hujšanjem, je vzela vajeti v svoje roke in kaj kmalu našla boljšo »nagrado«. V njeni bližini, natančneje na Ptuju, se je uspela dogovoriti za pomoč pri svoji nadaljnji telesni vadbi s kar dvema ponudnikoma tovrstnih storitev.

»Gospa Natalija Krajnc mi je prijazno ponudila brezplačno vadbo v njihovem studiu ter tudi svetovanje pri sami vadbi. Pri njih bo vadba potekala trikrat tedensko, trikrat tedensko pa pri mojem drugem sponzorju, kjer mi bosta pri vadbi pomagali gospa Tatjana Rutar in gospa Daša.«

Tako bo Vesna s svojo vadbo nadaljevala šestkrat tedensko do finalne oddaje The Bigest Loser Slovenija pri svojih dveh sponzorjih, ki si jih je priskrbela sama.

Vesna si je uspela sama priskrbeti brezplačno oziroma sponzorsko pomoč pri svojem boju z odvečnimi kilogrami, a verjetno se bo s tovrstno težavo spoprijel še marsikateri udeleženec letošnjega šova The Biggest Loser Slovenija, v kolikor bo želel nadaljevati vadbo zunaj samega šova. No, vsaj tisti, ki ne prihajajo ravno iz Ljubljane ali njene bližnje okolice in zaradi tega koriščenja nagrade, ki jim je ob odhodu iz šova podarjena, enostavno ne morejo koristiti.

Aleš-Rod   Foto: Planet TV, Vesna Hojnik (osebni arhiv)