Vesna in Jure Janković ujeta skupaj na kosilu!

Vir: Story
25. 4. 2013

Le nekaj dni za tem, ko je Vesna Janković za revijo Story potrdila, da se z možem Juretom razhajata, smo za zdaj še vedno zakonca ujeli na kosilu v znani ljubljanski restavraciji Cubo.

Tako Jureta kot Vesno tam, sicer vsakega posebej, redno videvajo. Pred restavracijo sta se pripeljala vsak v svojem mercedesu, on v svetlem coupeju, ona pa v črnem terencu.

Kot pravijo naši viru blizu družine Janković, se zakonca, to je sicer v intervjuju za Story povedala že Vesna sama, trudita ohranjati normalne odnose, saj je obema najpomembneje, da njuna otroka vsega dogajanja okoli njunega razhajanja ne občutita.

Po kosilu sta še nekaj časa klepetala pred restavracijo. Približno v istem času so mediji začeli namigovati tudi, da je Vesnin prijatelj, osebni trener Sašo Radovič, tudi njen ljubimec.

Nekdo, ki Vesno in Jureta dobro pozna, je ob omembi, da imamo njune čisto sveže skupne fotografije, pripomnil, da težko verjame, da bi se dobila na tako mirnem prijateljskem kosilu, če bi bil v govoricah vsaj kanček resnice.

Več v novi številki revije Story.

Story

Brali ste prispevek, ki je povzet po članku iz revije

StorySTORY 18/2013

Naročite se na revijo Story:

01 3000 780 izpolnite spletno naročilnico

Ne spreglejte, revija je lahko tudi lepo darilo.
Podarite naročnino svojim najbližjim.


Nova Story že v prodaji

Story Story 18/2013

Story Story 18/2013, od 24. 04. 2013