Vesna in Jure Janković: Zalezovana celo ponoči

Vesna in Jure Janković (foto: N. Divja) N. Divja
Vir: Nova
2. 1. 2012

Resda so govorice o ločenem življenju od nekdaj obrekovanega parčka Jureta in Vesne Janković močno razširjene, a oglasila se nam je naša bralka, ki o razmerah v družini Janković ni le govorila in ugibala, ampak je preprosto dostavila fotodokaze, ki seveda govorijo svojo zgodbo.

»Bili smo na dvodnevnem dopustu v Hotelu Larix v Kranjski Gori. Vedeli smo, da gremo v preprost hotel, v katerega zahajajo običajni gostje,« je začela pripoved gospa Maja in nam nato podrobno razložila, da je bilo tokrat zanimivo, ker v hotelu niso bili le navadni ljudje.

»Ko smo 25. decembra prišli v jedilnico, so za mano sedeli nihče drug kot člani mlade družine Janković ter njihovi prijatelji. Vesna je hodila po hrano, Jure pa je samo sedel ter se smejal. Zdelo se mi je nesramno in mačistično, da lepotico takole pošilja sem in tja, a sem potem čisto jasno slišala, ko mu je prijazno rekla, da naj kar sedi in bo že sama nosila hrano za mizo,« pripoveduje Maja, ki je ves večer očitno namenila temu, da opazuje in prisluškuje družini Janković.

Sonči Nered Čebašek

Več v reviji Nova

Priporočamo