Vesna in Jure Janković: Živita ločeno?

Vesna in Jure Janković (foto: Goran Antley, Črt Majcen) Goran Antley, Črt Majcen
Vir: Nova
27. 12. 2011

V zadnjih dveh tednih nam je nekaj virov posredovalo sila podobne zgodbe. Bistvo: Vesna in Jure Janković nista več skupaj! Zgodba je hitro zakrožila po prestolnici, menda celo do glavnih akterjev, ki jima je po zatrjevanju vira blizu Jankovićem zaradi tokratnih govoric dobesedno zavrelo.

Prvi, moški vir je zaupal, da se Vesna menda že nekaj časa pritožuje nad zakonom. »Menda je med njima že počilo,« je še povedal.

Drugi vir: »Preverite, kdo živi v hiši Jankovićev v Grosupljem in ali sta tam še vedno oba zakonca, Jure in Vesna. Po mojih informacijah že nekaj dni živita ločeno.«

In tretji vir, odziv na našo zgodbo (iz prejšnje številke revije Nova, op. p.), kako Jankovićke držijo skupaj: »Morda babnice res držijo in so povezane, a za Vesnin zakon vsekakor to ne drži.«

Tarči velikih natolcevanj

Dejstva: nazadnje je oko naših fotografov ujelo Jureta in njegovo soprogo Vesno na koncertu Zdravka Čolića, kjer sta delovala vse prej kot par, ki ni več skupaj. Poleg tega po zatrjevanju zanesljivega vira blizu družine menda ravno na dan izida tokratne edicije (nekaj dni prej zaradi praznikov) družina Janković skupaj odhaja na zaslužene božično-novoletne počitnice.

Kaj se z družino v resnici dogaja?

Preberite si v reviji Nova