Vesna iz Ljubezni po domače je na koncu le izbrala Miha!

Vesna iz Ljubezni po domače je na koncu le izbrala Miha! (foto: igor Zaplatil) igor Zaplatil
Vir: Nova
9. 7. 2018

Da je ljubezen muhasta gospa, zagotovo vedo Vesna Šošteršič, Miha Rebernak in Jožko Kmetič. Predvsem je muhavost še najbolj okusil Jožko, saj mu ni uspelo osvojiti srca ljubljenke občinstva – Vesne! Še več, spodletelo mu je prav na koncu. Se je ustrašil tako zelo želene ljubezni, morda kmečkega ali celo družinskega življenja? Odgovor pozna le on, zagotovo pa bo nekaj časa še naprej ostal samski, razen če ni ogrel srca kakšni gledalki.

Je pa zato ljubezenska sreča potrkala na vrata Mihe Rebernaka, ki je – čeprav je že pred časom izpadel iz igre – vendarle osvojil Vesnino srce. Srce, ki si ga je tako močno želel, saj je že pred časom povedal, da je Vesna zanj sanjska ženska, zato upa, da jo bo dobil. In jo tudi je! Glavna zvezda šova Ljubezni po domače, ki prihaja iz vasice Veternik, se je namreč odločila, da ne bo samska ter da je izbranec Miha tisti ta pravi moški. Moški, s katerim si bo – če le ne bo kakšnih večjih pretresov – ustvarila veliko družino. Nad to potezo je bil Miha, kot nam je zaupal, sprva presenečen, saj je izpadel iz igre že pred sklepnim dejanjem. A kljub temu je takšno odločitev potihoma pričakoval, saj se mu je zdel Jožko premlad in nekoliko neizkušen, poleg tega pa je po njegovem mnenju deloval neresno. Je pa zato toliko bolj resen sam, čeprav priznava, da je tudi sramežljive sorte. In kaj pravi o novi izbranki Vesni? Bo še vedno sramežljiv?

"Meni se zdi Vesna zanimiva ženska, kako daleč pa bo najina zveza šla ... Upam, da bo šlo in da ne bova imela težav. Čeprav sem sramežljive sorte, ne vidim težav, saj če vidim, da sem ženski všeč, potem vem, da mi osvajanje uspeva, in sem bolj pogumen," nam pove Miha, ki nam zaupa še, da se z Vesno že dogovarjata, da bi živela skupaj na njeni kmetiji. Glede na to, da si Miha želi ustvariti veliko družino in imeti vsaj tri otroke, ga vprašamo tudi glede tega. "Hm, če bosta prvič dvojčka, bova potem poskusila še enkrat ali dvakrat, saj si želim veliko družino, Vesna pa si želi dva otroka," nam v smehu pove Miha, ki te zadnje čase žari od sreče.

Vesna izbrala Miha

Miha je drugačen

Kaj pa na vse skupaj pravi Vesna? "Če ju primerjam, sta si povsem različna, saj se razlikujeta po marsičem. Jožko je bil bolj zadržan, pred kamerami je bil drugačen, Miha pa ne. Morda so bile za to krive kamere, morda je bilo kaj drugega. Ne vem, to bo moral Jožko sam povedati," nam odgovori Vesna, ki se je na koncu odločila za Miha. Na vprašanje, ali bo kos številnim kmečkim opravilom, nam odgovarja: "Bo, bo, saj ga že učim ... Najprej sem ga naučila jesti in piti, preostalo pa se še uči (smeh)." Glede otrok si še nista povsem enotna, saj Vesna v šali zastavi vprašanje, kaj pa, če bodo prišli na svet kar štirje naenkrat? "Veste, jaz ne vem, kako je to ... No, šalo na stran, če bo eden in tisti zdrav, bo lepo. Če bosta pa dva, pa bo tudi v redu," doda Vesna, ki nam zaupa še, da so njeni domači Miha lepo sprejeli, čeprav so bili sprva nekoliko presenečeni, saj se je naknadno odločila zanj. In kaj ju čaka zdaj, ko je konec šova Ljubezni po domače? "Zdaj greva pa svojo pot naprej," odgovarja Vesna, ki ji želimo, da bo tokrat sreča ljubezni resnično na njeni oziroma na njuni strani.

Vesna izbrala Miha

Dve različni zgodbi

"Kako je Jožko na koncu reagiral na mojo odločitev, resnično ne vem. Vem le, da je pričakoval drugačen razplet. Ampak midva sva končala, kar sem mu tudi povedala. Veste, ko so se kamere ugasnile, se je skril, poleg tega pa je pred kamero govoril eno, ko je bil pri meni, pa je bila zgodba povsem drugačna. Zakaj je bilo tako, on sam najbolj ve," je o Jožku povedala Vesna, ki jo je, kot kaže, ta dvoličnost zelo motila.

Besedilo: Alesh Maatko // Foto: Igor Zaplatil, Pop TV

Priporočamo